După deșeuri incendiate în câmp și „tranșee- antifurt”,  ce „minuni” mai urmează, domn primar?!

După deșeuri incendiate în câmp și „tranșee- antifurt”,  ce „minuni” mai urmează, domn primar?!

În comuna Cărbunari se întâmplă lucruri tot mai ciudate în ultima vreme, mai precis după alegerile locale din 27 septembrie 2020 și toate aceste decizii ale administrației publice locale converg către edilul „proaspăt” ales, eternul Gheorghe Prăsnescu.  

Prima dintre ciudățenii ține de arderea gunoiului menajer pe domeniul public, lucru deosebit de grav dacă ținem cont că însuși președintele Consiliului Județean Romeo Dunca arăta recent, la vizita de lucru de la deponeul din Lupac, că lucrurile trebuie îndreptate în primul rând în mentalitatea oamenilor. Edilii ar trebui să fie forța motrice care schimbă mentalitatea oamenilor, să ofere forța exemplului și a lucrului bine făcut…  La Cărbunari, însă… dar mai bine să lăsăm să „vorbească” faptele de la sine…

„Astăzi 19.10.2020, angajații primăriei Cărbunari, s-au gândit sau li s-a ordonat să colecteze, să depoziteze și să incendieze gunoiul menajer pe domeniul public (sub Pagină) spre disperarea localnicilor care trebuie să inhaleze „parfumul ” gunoaielor arse!! Stau și mă întreb ce s-a întâmplat cu firma care are contract cu primăria în acest sens??? Mă mai întreb ce se întâmplă cu taxa pentru gunoi pe care o plătesc cetățenii, unii dintre ei, conștiincioși fiind, o plătesc chiar în avans?? S-au organizat întâlniri la Consiliul Județean Caraș Severin cu privire la acest aspect important, oare a reprezentat cineva primăria Cărbunari??? Întrebat telefonic, domnul viceprimar, despre cum este posibil așa ceva, răspunsul nu a întârziat să apară : „am dat foc la niște cauciucuri dar vom acoperi cu pământ”!

Oare să ne ia de proști și să aibă impresia că nu vedem realitatea?!

Știţi oare că există Garda de Mediu care dă amenzi?! ” se întreba Andreea Ignat, consilierul local al comunei Cărbunari din partea PNL.

Sesizarea Andreei nu a rămas fără efect, președintele CJ, Romeo Dunca având o reacție publică imediată: „Vă rog să mă sunați miercurea viitoare să văd ce măsuri pot lua după învestire. E inadmisibil o astfel de practică…”

Nici nu s-au închis ecourile „gunoiului … pierdut” că a apărut o altă năzdrăvănie a administrației publice locale de la Cărbunari, ce-i drept una unicat și anume, săparea de tranșee anti-furt lemne! Dacă nu ați auzit de acest nou sistem „european de autoapărare”, priviți fotografiile de mai jos și vă minunați! Andreea ne explică totul din nou, de punctat ar mai fi doar reacția unui localnic care a precizat laconic ”nici să sape numai știu… măcar să o fi făcut …frumos, dacă tot au spart pământul!”…  

„Mi-aș fi dorit să vă atrag atenția prezentându-vă lucruri frumoase din superba zonă a Cărbunariului însă se pare că acestea se lasă așteptate eu trebuind să vă aduc la cunoștință crunta realitate . Se pare că Știnapariul și Cărbunariul au stăpâni și în nici un caz conducători care vor binele comunității. În pozele de mai jos veţi vedea „operele de artă” executate cu vestitul buldoescavator al primăriei Cărbunari pe care l-ar fi mânuit chiar angajati ai primăriei. Locaţia, în care s-a înfăptuit masacrul, este lângă cimitirul baptist al satului Știnapari.

Cine „domnilor” vă dă dreptul să vă bateţi joc de natură la nivelul acesta????!!! Se pare că ingenioasa măsură ar fi fost luată, de către edili, pentru ca localnicii să nu mai fure lemne Păi vă întreb „stimabililor „, în campania electorală, când numai muzica drujbelor s-a auzit în tot islazul, de dimineața până noaptea, nu v-aţi gândit la nici o măsură??????? Aaaa atunci a avut toată lumea liber. Poate fac organele abilitate vreo vizită prin locurile vizate. Și totuși cum rămâne cu gropile făcute, cine v-a autorizat??? Cine a permis asemenea dezastru??!!”, a spus Andreea Ignat pe rețeaua proprie de socializare.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns