Domeniul public al orașului Anina s-a extins

0
11
Anunț Public Primăria Anina
Domeniul public al orașului Anina s-a extins datorită preocupării care există de ani buni la primărie. În cursul zilei de ieri, 19 octombrie, a fost semnat contractul de vânzare – cumpărare prin care Primăria Anina a achiziționat de la proprietarul ARIS Consult SRL, terenul si clădirile situate în Anina, str. Poștei nr.1 – fostul BARUMC (Baza de aprovizionare si ACA). Terenul și clădirile aferente sunt cumpărate prin aprobarea de către Consiliul Local al Orașului Anina prin HCL nr.215/2021.

Suprafața totală a imobilului este de 7,2 hectare. Cumpărarea a fost făcută la un preț aflat sub prețul pieței. Acest lucru a fost posibil datorită demersurilor efectuate de-a lungul timpului de către primarul Gheorghe Românu.

Citește și: La Anina locurile de joacă pentru copii apar ca ciupercile după ploaie!

Domeniul public - Daniel Danu

Daniel Danu: „Un pas înainte pentru cel puțin două proiecte finanțate din fonduri europene”

Această achiziție s-a făcut în vederea dezvoltării zonei respective. Vorbim de o zonă centrală a orașului. Odată cu finalizarea actelor de proprietate, urmează a fi implementate cel puțin două proiecte finanțate din fonduri europene”, ne-a precizat Daniel Danu, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Anina. 

Lasă un răspuns