11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Cu „Bubu” lângă echipă, adversarelor le este frică! Ezeriș – Becicherecu Mic 3-0!

În cadrul etapei a 14-a a seriei a 8-a a ligii a III-a, echipa cărășeancă ACS Progresul Ezeriș s-a impus în fața timișenilor de la Fortuna Becicherecu Mic.

ACS Progresul Ezeriş – ACS Fortuna Becicherecu Mic 3-0 (1-0)
Au marcat: 1-0: Marian MUSTEȚA (8); 2-0: JINGA (77); 3-0: JINGA (83).

3 Aprilie 2021, ora: 17:00, stadion: Municipal din Caransebeș
Arbitri: Blindu Cătălin Ionuț -(Deva) – Nistor Daniel – (Zlatna), Pîslaru Andrei (Arad)
Delegat de joc: Oglindoiu Florin -(Drobeta Turnu Severin); Observator de arbitri: Grigorescu Nicolae (Timişoara).

ACS Progresul Ezeriș a jucat în formula: Birăescu (cpt.) – Marius Musteța, Plută, Rimovecz, Dalea – Derbac, Giurică – Jinga, L. Străin, Marian Musteta – Ad. Neagu.
Pe bancă: Spînu – Secula, Victor Lolea, Drăgoi, Petruț, Mărgan, Kawagoe.
Antrenor: Constantin Dorian Arbănaș.

Astăzi, elevii lui Dorian Arbănaș s-au impus în fața celor de la Becicherecu Mic cu scor de forfait, făcându-și jocul ușor grație faptului că au deschis scorul relativ repede prin unul dintre gemenii echipei, Marian Musteța. Inedit este faptul că servantul mijlocașului gugulan a fost chiar fratele lui, Marius Musteța care a trimis balonul pe jos, din careu, de pe partea dreaptă, la bara a doua, iar Marian a deschis scorul cu latul din doi metri. Desprinderea Ezerișului a avut loc în mitanul secund prin Emanuel Jinga, care a primit balonul dintr-un aut executat de pe partea dreaptă și după o acțiune personală, a finalizat cu un șut de la 12 metri zonă centrală în vinclu din dreapta portarului Toroc. 

Același Emanuel Jinga a realizat dubla pe final de meci, când a trimis o torpilă de la 18 metri pe jos în stânga portarului timișean.

 Inedit este faptul că ultimele două partide ale Ezerișului au însemnat șase puncte acumulate, maxim de situație, chiar dacă la Chișineu Criș vorbim de o victorie la „masa verde”.

Secretul acestei performanțe o reprezintă talismanul echipei, Elena Cristina Șodâncă sau simplu „Bubu” pentru fotbaliști, fiica de 8 ani a președintelui Cristian Șodâncă. „Bubu” a crescut practic odată cu echipa din Ezeriș, pentru că în momentul în care gugulanii s-au înscris în Liga a 5-a, talismanul echipei avea doar doi ani fiind un ghemotoc de fetiță!

„Bubu” la 2 ani și jumătate, după un tur de campionat în liga a V-a!

Fetița a crescut mare a promovat aproape an de an, iar acum culege roadele, Ezeriș fiind singura echipă cărășeancă din liga a-III-a. Mult succes, Bubule și Ezeriș și … la mai mare!! Să nu vă opriți din drumul vostru!

sursa foto și video: ACS Progresul Ezeris (facebook)

ȘTIUBE FLORIN

Din aceeași categorie

Stați conectați

337FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: