CSM Reșița este un team invincibil! 

CSM Reșița este un team invincibil! 
CSM Reșița este un team invincibil! CSM Reșița și-a împărțit partea leului și în ultima partidă din play-off de la Voința Lupac. A fost practic încununarea unui traseu fără greșeală din actuala ediție de campionat, cu 23 de victorii și 4 egaluri, cu un golaveraj general de 61-8 în campionartul regulat și 26-4 în play-off.
AFC Voinţa Lupac – Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița 0-3 (0-1)

Au marcat: Mura (41). Negru (46), Jorza (66).
Liga 3 – Play-Off. Seria 7. Data: 21 mai 2022. Ora: 18:00. Stadion: Voinţa (Lupac).
Arbitri: Suvar Alexandru Nicolae (Sibiu) – Duță Vasile Marius (Avrig – Sibiu), Doarvoas Claudiu (Mintia – Hunedoara).
Observator de arbitri: Balaci Marian (Drobeta Turnu Severin)
Delegat de joc: Semen Constantin (Târgu Jiu).

Voința Lupac (antrenor Boșco Vișatovici): Trașcă – Lucică, Circa, Bărbulescu, Dalea (75, Arjocan)– Săndescu, Danci (cpt.)- Vichente Marcu, Cega, Jinga – Banac (46, Cristodulo).

CSM Reșița (antrenor Dan Alexa): Zimmermann – Rimovecz, Canea, Manolache (62, V. Lazăr), Fota – Ciubotaru, Velcotă, Cristea (62, Jorza), Mura (62, Dudea) – Negru (69, Veca), Drăghiceanu (75, Szijj).

Golurile... 0-1. CSM Reșița a deschis scorul spre finalul primului mitan după un atac pornit de la Patrick Canea. Acesta a centrat înalt în careu de la 30 d emetri, iar Alexandru Negru a deviat cu capul de la bara doua până la colțul careului mic lateral dreapta, la Mura. Acesta a întors un fundaș amfitrion și a trimis balonul în poartă la colțul lung. 0-2. Elevii lui Dan Alexa au majorat avantajul la două goluri în secunda 37 a reprizei a doua prin Alexandru Negru. Acesta a finalizat o acțiune de atac cu un șut pe jos, din interiorul careului ușor lateral dreapta, după ce l-a driblat și pe portarul Trașcă. 0-3. Tabela a fost închisă de Jorza, cu un șut la semiînâlțime în dreapta lui Trașcă, de la prima bară, după o centrare a lui Negru de pe flancul drept.

CSM

Așa cum a anunțat după victoria cu 4-0 cu CSM Deva din etapa a 8-a, antrenorul Dan Alexa a trimis la Lupac o formulă de echipă cu jucători care au evoluat mai puțin. Din primul unsprezece trimis la Lupac au lipsit șapte titulari. Iar doi dintre juniori, Canea Patrick (n. 2005) și Negru Alexandru (n. 2004) au dat satisfacție prin evoluția lor. Ambii au participat activ la golurile rosonerilor. Negru chiar a înscris și un gol în poarta croaților.

Citește și: CSM Reșița câștigă la scor și derbiurile cărășene

Prea multe nu mai sunt de spus despre un meci în care ambele formații au jucat un fotbal plăcut. Prin acest rezultat, Dan Alexa a demonstrat că a pregătit cu migală bazele unei viitoare divizionare B. Asta pentru că și jucătorii cu „minute mai puține”, din varii motive, sunt pregătiți să facă progreseze mai mult.

Dan Alexa: „ Tot ce s-a făcut anul acesta trebuie să ne dea încredere pentru meciurile de baraj”

Dan Alexa: „Am și menajat șapte jucători, iar alții au intrat pe parcurs de pe bancă. Era important să nu ieșim accidentați, să ne păstrăm și ritmul. Mă bucur că am rămas neînvinși în acest sezon. Cred că avem egalitate de puncte cu Hunedoara, dar golaverajul mai bun. ict CSM Reșița - Dan Alexa

Tot ce s-a făcut anul acesta trebuie să ne dea încredere pentru meciurile de baraj. Sunt meciuri speciale care contează foarte mult. Practic, în aceste meciuri se joacă tot ceea ce am realizat un an de zile. În partida cu Ghiroda șansele sunt 50/50. Întâlnim o echipă care are în componenţă jucători din fotbalul timișorean, care au avut un cuvânt de spus. Sunt meciuri speciale în care trebuie să arătăm bine şi să ne atingem obiectivul”.

Boșco Vișatovici: „Am realizat un lucru foarte mare pentru o echipă nou promovată. Am terminat pe podiumul seriei, pe locul 3”

Boșco Vișatovici: „Pot spune că ne-am dorit să facem un rezultat și un joc bun cu colegii noștri de la Reșița. Din păcate, am avut un joc mai slab decât cele prestate la Deva sau Târgu Jiu. Acolo, unde am făcut surprize în ultimele etape, aducând maximum de puncte. S-a văzut la jucătorii mei oboseala. Țin să îi felicit pentru că au dovedit că sunt caractere frumoase. Am realizat un lucru foarte mare pentru o echipă nou promovată. Lupac . Drumul Liga a 3-a AFC

Am terminat pe podiumul seriei, pe locul 3. Am numai cuvinte de laudă pentru toți, de la cel mai tânăr până la cel mai în vârstă jucător. Sperăm ca şi conducerea să înțeleagă că mai am nevoie de niște jucători cu experiență. Asta deoarece la anul, după figura frumoasă pe care am făcut-o sezonul acesta, toate echipele ne vor băga mult mai serios în seamă. Nu vom intra direct în vacanță după acest meci. Mai vreau să facem macăr două antrenamente pe săptămână”.

CSM Reșița va întâlni pe CSC Ghiroda și Giarmata Vii în manșa tur al primului meci al barajului pentru promovarea în Liga 2. Partida CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CSM Reșița este programată miercuri, 25 mai 202, de la ora 18,00 pe stadionul „Emilian Pavel” din Ghiroda.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: