CSM Reșița -Deva, o partidă fără istoric

CSM Reșița -Deva, o partidă fără istoric
CSM Reșița este liderul autoritar la zi al seriei a 7-a a ligii a 3-a. A demonstrat-o și în partida de acasă cu Deva. Rosonerii au câștigat partida autoritar cu devenii la un ecart de patru goluri. Exact la fel de categoric cum au făcut-o și în etapa precedentă cu Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Singura diferență a fost că gorjenii au pierdut cu 5-1 în Valea Domanului.

CSM Reșița – CS Municipal Deva 4-0 (3-0).
Au marcat: Mediop (4), V. Lazăr (19, 38), Cioinac (90+1).
Arbitri: Iuliana Demetrescu – Marian Costache (ambii Râmnicu Vâlcea), Ramona Udrea (Târgu Jiu).
Observator de arbitri: Ciprian Trancă (Timișoara).
Delegat de joc FRF: Ionel Poclid (Timișoara).

CSM Reșița (antrenor Dan Alexa): Micu – Bărboianu (65, Cristea), Manolache, Sima (72, Rimovecz) – Vasluian, Cioinac, V. Munteanu (72, Fota), Breșneni (65, Velcotă), Jorza – V. Lazăr, Mediop (65, Drăghiceanu).
Pe bancă: Zimmermann – Mura, Negru, Ciubotaru.

CSM Deva (antrenor Dorian Gugu): Jianu – Vasilescu, N. Popescu, Plută, Branea – Săulescu, Stelea, Marinca (72 Țoiu), Cuibari (90, Teodorescu) – Iștoc, Avramovici.
Pe bancă: Bădescu.

Așa s-a scris istoria partidei…

1-0. CSM Reșița a deschis scorul după un atac prelungit, Cionac a pasat lung în careu pentru Mediop. Atacantul reșițean a lobat balonul peste portarul Jianu din șase metri lateral dreapta.
2-0. Vali Munteanu i-a pasat lui Mediop la 25 de metri, care pătruns în careu și a întors balonul, de la 14 metri pentru Valentin Lazăr. Acesta a finalizat simplul, cu un șut pe jos lângă bara din dreapta portarului Jianu.
3-0. Rosonerii au înscris după un contraatac inițiat de la mijlocul terenului. Mediop i-a pasat lui Vali Lazăr la 16 metri ușor lateral stânga. Vali Lazăr a pătruns în careu și a realizat dubla cu o un șut de la 8 metri pe jos pe lângă portarul Jianu ieșit în întâmpinare.
4-0. Elevii lui Dan Alexa au închis tabela după un o faxă fixă. Cristea a executat un corner de pe partea stângă înalt în careul mic. Defensiva deveană a respins mingea la 18 metri până la Cioinac, care a înscris cu un șut sec pe jos, lângă bara din stânga portarului Jianu.

Partidă fără istoric…

Dan Alexa a demonstrat încă odată (mai era oare cazul?!) că a gestionat foarte bine situația de la echipă. Asta chiar dacă și la echipa CSM Reșița au fost destule accidentări care au influențat pe moment introducerea unui unsprezece ideal în teren. La reșițeni, Aboubacar este în continuare accidentat.

CSMDe partea cealaltă, devenii au venit la Reșița cu antrenorul Dorian Gugu, „principalul” Ștefan Nanu fiind o absență motivată în viziunea directorului sportiv Daniel Cherecheși. Nici măcar Doboș, Kelemen, Dumbrăvean, Bloj, Sulea și Kayondo nu au făcut deplasarea la Reșița.

CSMPe de altă parte, toți cei implicați la echipa rosonero doreau să-i facă un frumos cadou lui Cristian Bobar de ziua lui. Pe 14 mai, Cristian Bobar a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani! De altfel, pe durata partidei, suporterii din Ultra Guardia i-au scandat de câteva ori: „La mulți ani! Bobar, la Mulți Ani!”

CSMPe teren, istoria partidei s-a scris la foc automat. CSM Reșița a început meciul în forță. A deschis scorul după numai patru minute de joc. A urmat 2-0 după alte 15 minute de joc. Breșneni a trimis balonul în bara din stânga portarului după o reluare cu capul din careul mic. Nu au lipsit nici ratările.. Vali Munteanu (50) sau Drăghiceanu (70) puteau să-și înscrie și ei numele pe tabelă! Însă nu trebuie să-l mâniem pe bunul Dumnezeu. Este foarte bine și cu cât le-a băgat în traistă rosonerilor la meciul cu Deva.

Citește și: CSM Reșița câștigă la scor și derbiurile cărășene

CSM Reșița este liderul la zi, cu 70 de puncte acumulate. CSM Deva este pe locul doi cu 50 de puncte!

Dan Alexa: „ A fost o victorie clară. Îmi doresc să-i dedic această victorie lui Cristi Bobar”

„A fost o victorie clară. Deva a venit și fără trei sau patru jucători, dar cred că puteam câștiga la un scor mult mai mare. Este o victorie care ne menține în ritm. După meciul de la Lupac ne așteaptă barajele. Voi vedea ce formulă voi alinia la Lupac. Se apropie primul meci de baraj. După patru zile de la jocul cu Lupac, cred că vom juca la Ghiroda.

Așa se preconizează. Formația din Ghiroda, chiar dacă a pierdut meciul cu Dumbrăvița, are jucători foarte buni. Îmi doresc să-i dedic această victorie lui Cristi Bobar. A fost ziua lui și este foarte implicat pentru echipă. Sperăm să-i aducem promovarea ca și cadou. Cu siguranță că vor fi câțiva fotbaliști de bază care nu vor juca la Lupac. Încă nu m-am hotărât care, dar cel puțin patru sau cinci nu vor evolua”, a spus Dan Alexa.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: