11.6 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

Cristian Miclău: „Vă așteptăm cu drag la zilele orașului Băile Herculane”

Primăria Orașului Băile Herculane împreună cu Asociația Culturală “Pordampi” din Timișoara, vă invită în perioada 8-12 Septembrie 2021 la „Zilele Orașului Băile Herculane”.

Evenimentul va avea loc în centrul vechi al stațiunii, în zona situată între hotelul Cerna și Hotelul Decebal.

zilele orașului Băile Herculane

Primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău invită public oamenii locului și nu numai să participe la sărbătoarea urbei stațiune. „Vor fi 5 zile de expoziții cu vânzare, produse culinare dintre cele mai diverse, dar și multă muzică, distracție si voie buna asigurată de prezența a numeroși artiști de muzică populară și ușoară. Activitățile comerciale se vor desfășura zilnic între orele 9:00 – 23:00, iar programul artistic, în fiecare seară între orele 18:00 – 23:00.
Pentru buna desfășurare a acestui eveniment Primăria colaborează cu Poliția si Jandarmeria orașului Băile Herculane. Vă așteptăm cu drag!” – Cristian Miclău.
zilele orașului Băile Herculane
Organizatorii precizează…
*ATENTIE: Pe parcursul celor 5 zile ale evenimentului, se vor aplica restricții de circulație în zona de desfășurare, accesul mașinilor spre centru fiind permis, numai pană la intersecția cu drumul forestier (kilometrul 0). Accesul auto la Hotelul Roman și în Piața Hercules se va face de pe DN 67D (Drumul Forestier) pe strada Romana, unde circulația va fi permisă în ambele sensuri. Oprirea mașinilor pe strada Romană va fi interzisă în această perioadă.

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: