11.6 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

Cristian Miclău: „Reabilitarea și modernizarea Liceului Hercules începe de astăzi!”

Primăria orașului Băile Herculane a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor la proiectul „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Liceul Hercules”.

cristian miclău - liceul hercules
liceul hercules

Primarul orașului stațiune, Cristian Miclău a reiterat faptul că una dintre prioritățile administrației publice locale Băile Herculane este îmbunătățirea condițiilor pentru elevii orașului. „Acest proiect are în vedere extinderea clădirii existente cu un corp nou. Va cuprinde patru laboratoare si două grupuri sanitare. Va fi o construcție nouă „CORP CAZARE ELEVI” – (internat) realizat în vederea primirii și cazării elevilor din localitățile învecinate. Capacitatea de cazare este de 22 de camere cu câte două locuri și baie proprie. Sunt prevăzute lucrări specifice de eficientizare energetică prin soluția impusă prin auditul energetic. Se vor mai executa dotări și investiții pe partea de mobilier, instalații de iluminat, instalații electrice și instalații termice”.

Citește și: Încă un pas înainte pentru modernizarea Liceului Hercules!

cristian miclău
cristian miclău

Primarul orașului a mai precizat faptul că în următoarele două luni de zile se va definitiva proiectul tehnic. Cu această ocazie va fi predat amplasamentul către constructor și se va emite ordinul de începere a lucrărilor.

Valoarea întregului proiect se ridică la aproximativ 11,2 milioane lei.

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: