26.7 C
Reșița
vineri, septembrie 17, 2021

Copiii nu sunt bagaje de mână! Inconștiența unei femei a pus pe jar polițiștii cărășeni

Noaptea trecută, în jurul orei 00.11, polițiștii cărășeni au fost sesizați de către o femeie din municipiul Reșița despre faptul că în urmă cu câteva zile și-a trimis fiica de 13 ani în Austria la rude, prin intermediul unei firme de transport internațional de persoane, încredințând-o unuia dintre șoferi, pe bază de procură notarială.

În cursul zilei de ieri, fiica acesteia trebuia să revină în țară cu același mijloc de transport, iar după ce ar fi luat legătura cu minora, fata i-ar fi spus mamei că se află pe raza județului Timiș, ulterior telefonul minorei fiind închis. De asemenea, femeia nu a putut da alte detalii cu privire la identitatea persoanei căreia i-a încredințat minora sau cu privire la mijlocul de transport cu care se deplasa.

În urma verificărilor telefonice efectuate de către dispeceratul I.P.J. Caraș-Severin s-a reușit identificarea firmei de transport internațional cu care se deplasa minora. În paralel, cazul a fost preluat de către polițiști de la I.P.J. Timiș, care au identificat-o pe minora de 13 ani, în apropierea localității Giarmata, microbuzul de transport persoane cu care se deplasa fiind oprit într-o benzinărie”, au transmis polițiștii cărășeni.

Minora a fost preluată de polițiști. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni sau contravenții, fiind predată mamei.

Citește și: Polițiștii cărășeni au găsit un minor dispărut de lângă părinți…

Din aceeași categorie

Stați conectați

608FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: