Cine e pe locul trei? Lupac e….

Cine e pe locul trei? Lupac e….
Cine e pe locul trei? Lupac e!!! Voința Lupac și-a îndeplinit un vis. Acela de a se clasa pe podiumul seriei a 7-a, din liga a 3-a. Partida decisivă pentru elevii lui Boșco Vișatovici s-a disputat la începutul acestui weekend la Târgu Jiu.

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – AFC Voinţa Lupac 1-2 (1-1).
Au marcat: 0-1. V. Marcu (37). 1-1. Lupuleț (45+1, din 11 metri). 1-2. Banac (74).
Liga 3 – Play-Off, Seria 7. Data: 13 mai 2022. Ora: 18:00. Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj),
Arbitri: Breoi Nicolae – Răduță Gabriel, Enache Gabriel (toți din Ploieşti)
Observator de arbitri: Ionescu Ion (Piteşti).
Delegat de joc FRF: Gîţ Cristian Emil (Deva).

AFC Voința Lupac (antrenor Boșco Vișatovici): Trașcă – Lucică, Circa, Bărbulescu, Dalea (78, Arjocan) – Săndescu, Danci (cpt.), – Cega, V. Marcu, Jinga (90+1, Giurică) – Banac (78, Vaștag).
Pe bancă: Căpățână.

Cine

Golurile. La baza primului gol al cărășenilor a stat o schemă de joc la o lovitură liberă directă. La finalizare s-a aflat Vichente Marcu, care a urmărit balonul respins de Alexandru Oprița la bara a doua. 1-1. Golul egalizator al gazdelor a venit dintr-un penalti inventat de arbitrul linie unu, Gabriel Răduță. În urma unui șut centrare a lui Lupuleț ușor lateral stânga, Dalea și Vichente Marcu au strâns pe faza defensivă. Balonul l-a lovit în spate, la fiere, pe Vichente Marcu și s-a scurs în corner. La protestele virulente ale gazdelor, arbitrul asistent a ridicat fanionul, deși arbitrul Breoi Nicolae fluierase inițial finalul primului mitan.  După consultarea cu arbitrul asistent, arbitrul a revent asupra deciziei și a dictat lovitură de pedeapsă. Penaltiul a fost transformat de către Lupuleț, cu un șut în stânga portarului Trașcă care a intuit direcția balonului.

1-2. Golul victoriei Lupacului a venit după o centrare de pe flancul drept a lui Bărbulescu, iar Banac a înscris sub bară, cu capul din alergare.

Lupac a avut Voință pe Municipalul gorjean

Voința Lupac și-a dorit foarte mult să termine pe podiumul seriei a 7-a. Și au reușit să-și îndeplinească obiectivul cu o etapă mai devreme, chiar într-un meci în deplasare la rivala pentru locul 3, Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Elevii lui Boșco Vișatovici au făcut meci precis în apărare și au pus presiune constantă pe faza ofensivă. Au făcut un  presing avansat. Oaspeții au avut și o bară în debutul jocului prin Banac (10), după o învăluire și o acțiune finalizată cu șut la colțul lung.

Din minutul 35, Afrim a fost eliminat după acumularea a două cartonașe galbene. Elevii lui Boșco Vișatovici au avut ritm și alte bune oportunități de a-și asigura victoria mai devreme la ocaziile lui Jinga, de exemplu.

Marian Zuza: „Suntem bucuroși că ne-am îndeplinit un vis”

Marian Zuza: „A fost un meci în care băieții noștri au jucat cu inima pentru echipă și pentru culori. Noi ne-am deplasat la Târgu Jiu în 15 jucători. Am avut patru rezerve. Și dintre astea, doar portarul Căpățână și Arjocan erau valizi 100%. Dintre titulari, a trebuit să-l forțăm pe Milorad Banac să joace nerefăcut și chiar atacant. Asta deși el este fundaș central de meserie. A ieșit foarte bine pentru noi. Am adus primul eșec al Pandurilor acasă. Tocmai de aceea băieții merită felicitări. A fost și un moment mai tensionat la finalul primei reprize. Atunci când s-a dictat penalti contra noastră. Colegii mei de la echipa adversă vorbeau și de arbitraj.Cine Să

Nu a fost cazul însă de vreo eroare în defavoarea lor. Dimpotrivă. Le-am și spus că o echipă foarte bună marchează goluri și nu dă vine pe arbitraj. Dacă stai la limită, atunci clar că pot apărea erorile și de arbitraj. Eu îi înțeleg pe arbitri. Este presiune și pe ei. Una peste alta, noi suntem bucuroși că ne-am îndeplinit un vis. Acela de a fi pe locul trei într-o serie foarte puternică cu CSM Reșița și Deva.

Citește și: Lupac a avut voință cu Deva…

La finalul jocului, ne-au felicitat și suporterii Pandurilor. Ne spuneau că noi suntem o comună cu 700 de suflete… cât este un cartier mic din Târgu Jiu. Un motiv în plus să fim mândrii de Lupacul nostru. Am reușit să scriem împreună cu echipa asta mică. O carte de istorie. Am terminat pe podium, pe locul 3. Toate acestea cu un buget micuț, dar cu mult suflet și dăruință în fața unor echipe din Municipii! Îmi felicit Staff-ul și jucători!”

sursa video și foto articol: AFC Voința Lupac (facebook)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: