Călin Cheregi: „Ne dorim să facem surpriza cu Mioveni”

Călin Cheregi: „Ne dorim să facem surpriza cu Mioveni”

Călin Cheregi: „Ne dorim să facem surpriza cu Mioveni”. CSM Reșița își menține poziția de lider în seria 8 și după cinci etape, cu un golaveraj de 12-2. La începutul acestui weekend, CSM Reșița s-a impus pe terenul de la Ineu cu o victorie la limită obținută la mijlocul reprizei a doua, prin golul lui Robert Petre.

ACB Ineu – Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița 0-1 (0-0).
Liga 3, Seria 8 . Data: 23 septembrie 2022. Ora: 17:00. Stadion: Central (Ineu – Arad).
Arbitri: Nagy Vladimir Andrei (Măhăceni – Alba) – Timar Ovidiu, Irina Petru Eusebiu (ambii din Oradea).
Observatori de arbitri: Danciu Cosmin (Hunedoara).
Delegat joc: Ilici Gheorghe (Timişoara).
A marcat: R. Petre (65).
CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann – Szijj (46 Bărboianu), Ardei, Rimovecz, Fota – Velcotă (89, Curescu), Breşneni – R. Petre, Drăghiceanu, Al. Negru – Avramovici (46 Aboubacar).
A fost în fapt un duel intersant între doi tehnicieni iscusiți ai noului val, Cristian Sculici și Călin Cheregi. În prima parte a meciului, încheiat cu o remiză albă, Reșița a avut inițiativa. Rosonerii și-au creat câteva ocazii bune prin Avramovici (14 și 30), Rimovecz (18). La fel de adevărat este că arădenii puteau înscrie prin Banam sau Florea pe final de repriză.

Citește și: CSM Reșița, punct și de la capăt … cu alineat!


Călin Cheregi a operat două schimbări la pauză. Au intrat Bărboianu și Aboubacar în locul lui Szijj și Avramovici… Aboubacar a descis seria ocaziilor reșițene. A urmat Ardei. Golul victoriei reșițene a venit după un atac prelungit care l-a avut la timonă pe Drăghiceanu. Acesta a șutat din interiorul careului, portarul Merșca a respins, iar Robert Petre a fost la post, a urmărit mingea și a trimis în poartă ca la antrenament.

Călin Cheregi: „Am terminat bine, cu o victorie muncită. Știam că întâlnim un adversar bine organizat. Unul care ne-a creat anumite probleme, dar cu toate acestea am obținut o victorie meritată. Ineu este o echipă bine închegată. Este în creștere. L-am felicitat pe Cristi Sculici. ACB Ineu este capabilă ca să producă surprize în acest campionat. Pentru noi urmează meciul de Cupă cu Mioveni … Ne dorim să facem surpriza. Vom vedea apoi cum ne vom focusa cu lupta pe două fronturi.”

foto: Miruna Mihancea (facebook)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: