Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va organiza în data de 20 mai

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va organiza în data de 20 mai
Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va organiza în data de 20 mai. Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi organizată de către Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin în data de 20 mai 2022. Locația bursei este la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița,  Piaţa Traian Vuia nr 4. Bursa Generală a Locurilor de Muncă va începe de la ora 9,00.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Se oferă  posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Această Bursă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional. Ea se adresează deopotrivă și  agenților economici. Acelora care pot să recruteze personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

154 de locuri vacante vor fi disponibile la Bursă 

Până la această dată au fost identificate un număr de 154 de locuri de muncă vacante ce vor fi disponibile la Bursă. Meseriile țintă sunt din toate domeniile de activitate. Este vorba de meseria de: bucătar, ospătar, recepționer, electrician, lăcătuș montator mașini electrice rotative, confecționer cabluri și arbori de cabluri, confecționer îmbrăcăminte, fierar betonist, dulgher, mecanic auto, asistent relații publice, șofer, muncitor construcții, manipulant utilaje, confecționer asamblor articole textile,

Citește și: 201 locuri de muncă vacante prin AJOFM

inginer calitate, controlor calitate, tehnician analist calitate, manipulant mărfuri, inginer electromecanic, sudor, mecanic motoare diesel, lăcătuș ansambluri, inginer automatizări, inginer TCM, tehnician electromecanic, gestionar, economist gestiune, operator CNC, manager transport și muncitor necalificat.

Agenții economici pot depune oferte de locuri de muncă la sediul AJOFM

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri de muncă vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro.
Participarea la acest eveniment este gratuită.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: