Bărbat din Caransebeș, bănuit de tâlhărie în Gara Reșița Nord

0
6

Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați prin apel 112, noaptea trecută, în jurul orei 23.30, de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută i-a tăiat geaca cu un cuțit și i-a sustras portofelul din buzunar.

La fața locului s-a deplasat echipajul mixt de intervenție care, din verificările efectuate, a stabilit că în timp ce bărbatul de 38 de ani se afla în sala de așteptare din incinta Gării Reșița Nord, ar fi fost abordat de o persoană necunoscută care prin violență și folosind un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi tăiat buzunarul gecii, sustrăgându-i portofelul, apoi ar fi dispărut într-o direcție necunoscută.

În scurt timp, a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din Caransebeș, asupra căruia a fost găsit cuțitul, care ar fi fost folosit la comiterea faptei. Bărbatul a fost preluat de către polițiști de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi, pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Reșița”, transmit polițiștii cărășeni.

Citește și: Și-a înjunghiat iubitul pe peronul Gării Reșița Sud

Lasă un răspuns