Arbitrii cărășeni ….. Cavalerii viitorului

Patru dintre tinerii arbitri cărășeni vor susține în perioada următoare testele fizice și teoretice în cadrul Programului național organizat de Comisia Centrală de Arbitri ”Cavalerii viitorului ” care le permite accederea în lotul eșalonului 3.

Roberto Svatsinka, Claudiu Gogu (ambii din Reșița), Răzvan Toader, Cristian Buzzi (ambii din Oțelu-Roșu) vor susține testarea teoretică online în 25 februarie și testarea fizică în 6 martie la Sibiu. Cursul de instruire care se va desfășura online va împărți arbitri din eșalonul 3 în 2 grupe 26 februarie și 2 martie. Perioada de pregătire a fost una complicată datorită situației pandemice însă sub îndrumarea președintelui Comisia Județeană de Arbitri Miholcea Dan, a vicepreședintelui Voina Dorin și Răzvan Nistoran (arbitru activ Liga 2) s-au desfășurat lecții online care au vizat însușirea temeinică a Legilor Jocului.

„După promovarea testelor vor fi delegați la nivelul Ligii 3 unde vor fi observați de membrii CCA, urmând ca decizia finală să se ia la sfârșitul sezonului. Cei 4 arbitri se alătură la aceste teste lui Ilie Alexandru și Humița Ioan care fac parte deja din lotul Liga 3. Răzvan Nistoran, arbitru asistent liga 2 a promovat deja testele și așteaptă delegările în perioada următoare”, a precizat Dan Miholcea, președintele Comisiei Județene de Arbitri al Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns