11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Anunț UAT Răcășdia. Începe derularea proiectului „Șanse de acces la educație și dezvoltare“

                                                COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Comunei Răcășdia anunță începerea derulării proiectului din cadrul contractului de finanțare nr.15/09.03.2021 SEE, încheiat între Fondul Român de Dezvoltare Socială, în calitate de Operator de Program și U.A.T. Comuna Răcășdia, în calitate de Promotor de proiect, pentru proiectul “Șanse de acces la educuație și dezvoltare“, în cadrul “ Programului de Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor “finanțat prin granturi SEE și Norvegiene 2014-2021. Întâlnirea va a avea loc în data de 16 aprilie 2021, ora 10,30, la Căminul Cultural din localitatea Răcășdia.

Proiectul beneficiază de un grant in valoare de 22.841 Euro, oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin granturile SEE, în cadrul Programului de Dezvoltare Locală. Obiectivul proiectului este de creștere a utilizării serviciilor sociale de calitate de către grupurile defavorizate din comunități, creșterea calității vieții și promovarea incluziunii sociale a grupurilor vulnerabile în comunități rurale cu mai puțin de 20.000 locuitori.

Finanțarea acordată în cadrul proiectului are ca scop elaborarea de documentații tehnice pentru infrastructura rutieră din cartierul romilor “STADION“, din localitatea Răcășdia, ce reprezintă două podețe peste pârâul Răcășdiuța, cu străzile aferente acestora asfaltate, cu rigole betonate și accese la proprietăți.

Perioada de implementare a proiectului este de 9 luni, începând cu data de 15.03.2021.

Mai multe detalii despre Granturile Spațiului Economic European si Norvegiene si rezultatele obtinute prin acestea, sunt disponibile la adresele: www.eeagrants.ro și www.frds.ro.

Primăria Comunei Răcășdia
Răcășdia, nr.535, Caras Severin
Tel: 0355 880015
e-mail : răcăsdiaprimaria@yahoo.com
www.primariaracasdia.ro

 

sursa: comunicat de presă comuna Răcășdia

Din aceeași categorie

Stați conectați

369FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: