11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Adrian Falub este noul antrenor al rosso-nerilor

Adrian Falub este noul antrenor al rosso-nerilor, un alt ardelean care va încerca să scoată echipa reșițeană din zona nisipurilor mișcătoare.

Adrian Falub este născut pe 8 iulie 1971, la Dej. Și-a început cariera la echipa locală, Unirea trecând apoi în anul Revoluției din Decembrie pe la Universitatea Cluj, unde a evoluat până în anul 1997. A plecat apoi la FC Basel, de unde a revenit la „șepciile roșii”. Fundașul ardelean a mai jucat la Universitatea Cluj, Gloria Bistrița, Progresul București, iar în perioada 2002 -2006 a jucat în Cipru, la Digenis Akritas Morphou.

În 2006 a ales cariera de antrenor, pregătind de rând echipele: FC Universitatea Cluj, Gloria Bistrița, Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, FC Politehnica Iaşi, UTA Arad, CS Concordia Chiajna. Ultima echipă pregătită de către Adrian Falub a fost Universitatea Cluj, de care s-a despărțit în toamna anului trecut ca antrenor principal, iar ultima funcție a avut-o tot la clubul ardelean în calitate de Șef al Centrului de Copii și Juniori!

Adrian Falub va fi ajutat în noua funcție de secundul Attila Suller și Călin Cheregi!

sursa foto: CSM Resita (facebook)

„Bun venit, Adi Falub!
Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul Adi Falub (49 ani),având ca obiectiv menținerea în Liga a-2-a. Adi Falub a mai antrenat echipe precum Universitatea Cluj – 3 mandate, Sportul Studențesc, Unirea Alba-Iulia, A.S.A Târgu-Mureș ,Concordia Chiajna, UTA Arad.
De asemenea a obținut și 4 promovări. Din acestea,3 promovări au fost din Liga 2 în Liga 1 și una din Liga a-3-a în Liga a-2-a. Cele 3 promovari în Liga 1 au fost realizate cu formațiile, A.S.A Târgu-Mureș – 2 promovări, respectiv cu Universitatea Cluj. Cu formația Unirea Alba-Iulia a reușit o promovare în Liga a-2a.
Adi Falub are în palmares și o finală în Cupa României, disputată împotriva celor de la Steaua București.
Adi va colabora cu Marius Suller și cu Călin Cheregi.
Îți dorim mult succes”, au precizat reprezentanții clubului pe propria pagină de socializare.
FLORIN ȘTIUBE

Din aceeași categorie

Stați conectați

369FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: