26.7 C
Reșița
vineri, septembrie 17, 2021

„A fost cea mai frumoasă zi din vacanța de vară, ne-am distrat și am făcut lucruri noi!”

„A fost cea mai frumoasă zi din vacanța de vară…”. Asta spun copiii de la Centrul de Zi ABC din cadrul Direcției de Asistență Socială Reșița, care au avut ieri ocazia să facă o vizită la sediul inspectoratului de Jandarmi Caraș-Severin.

Jandarmii au fost foarte încântați și s-au bucurat să cunoască micuții din cartierele Muncitoresc, Marginea și Dealul Crucii. Cele trei zone ale municipiului Reșița sunt asociate de către localnici cu dezordinea, violența și infracționalitatea crescută. Cei 16 copii le-au arătat însă cât de greșită este această percepție. Ei sunt educați și crescuți la fel ca ceilalți copii de vârsta lor.
Cu ocazia vizitei, oaspeților le-au fost prezentate materialele din dotarea structurilor de ordine publică, câinii de serviciu, autospecialele de intervenție, având posibilitatea, pentru prima dată, să se plimbe cu acestea, dar și cu ATV-urile din cadrul structurilor montane.

La sesiunea de discuții „Jandarmeria pe înțelesul copiilor”, elevii au fost serviți cu gogoși calde și limonadă. Toate au fost pregătite de jandarmii cărășeni. Ziua s-a încheiat cu exerciții fizice desfășurate în sala de sport și cu o rugăciune la biserica din incinta inspectoratului.

Citește și: Jandarmii cărășeni, în ”misiune” alături de copii

”A fost pentru prima dată când ne-am plimbat cu ATV-urile și am văzut cât de cuminți sunt câinii jandarmilor. Sperăm să mai venim la Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin!”, au exclamat copiii de la Centrul de Zi ABC la finalul vizitei.

sursa video și text: IJJ Caraș-Severin

Din aceeași categorie

Stați conectați

608FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: