„Vulpea” a revenit în Valea Domanului și a purtat noroc rosonerilor!

„Vulpea” a revenit în Valea Domanului și a purtat noroc rosonerilor!

Vulpea” a revenit în Valea Domanului și a purtat noroc rosonerilor!

ACSM REŞIŢA – CONCORDIA CHIAJNA 3-1 (2-1)
Au marcat: 1-0: Alin Dudea (17); 1-1: Ghimfuș (24); 2-1: Moussa Samake (33); 3-1: Elton de Silva (47).
Stadion: ”Mircea Chivu” (Reşiţa – Caraş Severin). Arbitri: Marius Omuţ (Satu Mare) – Csaba Antal (Baciu – Cluj) și Patrik-Ștefan Sandu (Timişoara). Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba).
Observator arbitri: Luis Moisescu (Drobeta-Turnu Severin). Delegat de joc FRF: Cristian Petrean (Hunedoara).
ACSM Reșița (antrenor Flavius Stoican): Dincă – Dolghi, Elton da Silva, Rimovecz – Chera, Dudea (cpt.), Cioiu (75, Jerdea), Fota (75, Alexandru Negru), Haită (61, Lascu), Doană (86, Robert Burlacu), Samake (75, Angelov). Pe bancă: Matei Goga – Bărboianu, Fărăgău, Tucaliuc.

Concordia Chiajna (antrenor Ilie Poenaru): Octavian Vâlceanu – Adrian Iancu, Okpolokpo, Tsymbaliuk, Dobrescu, Aurelian Ciuciulete (46, Prejmerean), J. Rodriguez (68, Petcu), Ion Robert (46, Andreas Burcea), Ghimfuș, Neicuțescu (46, Boiciuc), Adrian Bălan (cpt.)(68, Adrian Petre). Pe bancă: Fara – Marc, Dumbravă, Dragoș Manolache.

Așa s-au marcat golurile în Valea Domanului…
1-0: Căpitanul rosonerilor, Alin Dudea, a înscris în vinclu colțului scurt o lovitură liberă directă de la 22 de metri ușor lateral stânga, fază la care portarul Vâlceanu a rămas spectator.
1-1: Oaspeții au egalat după numai 7 minute de joc, în urma unui contraatac în care au recuperat mingea la mijlocul terenului, Neicuțescu a trimis o pasă filtrantă pe flancul drept lui Ghimfuș. Acesta a pătruns în viteză în careu și de la 8 metri a trimis mingea pe jos în centru pe lângă portarul Dincă ieșit în întâmpinare.
2-1: Bucuria oaspeților a durat și ea numai 9 minute. În urma unui contraatac prelungit, Florian Haită a primit mingea pe flancul drept și l-a angajatpe Moussa Samake pe poziție viitoare. Moussa a înscris simplu cu un șut de la 10 metri, pe jos la rădăcina barei colțului lung.
3-1: Ultimul gol al partidei a venit dintr-o fază fixă. Corner de pe partea dreapta, Rimovecz a trimis cu capul în transversală de la 6 metri. Elton da Silva, a urmărit faza și din buza porții a împins mingea în plasă.
foto: acsm resita
Vulpea” a revenit în Valea Domanului și a purtat noroc rosonerilor!
Partida a început cu lovitura de începere executată de către Aurică Beldeanu, marea glorie oltenească care a trecut ca jucător și prin Valea Domanului în anii 1970. „Măria Sa, Vulpea” a adus noroc elevilor lui Flavius Stoican și chiar antrenorului reșițean la a cărei ascensiune a pus serios umărul și Aurel Beldeanu care l-a vrut neapărat pe Stoican în lotul Universității Craiova.
Citește și: Joc muncitoresc și cu mult noroc! ACSM Reșița este pe podium!
Reșița a controlat partida, a mai avut ocazii mari prin Samake și Chera Vlad, însă odată ce portarul Dincă a scos ocazia lui Adrian Bălan (64), a fost evident că elevii lui Stoican nu mai pot pierde partida.
Declarația lui Flavius Stoican … 

 

Lasă un răspuns