La Băile Herculane, a început șantierul de revitalizare a malurilor Cernei în zona centrului istoric

La Băile Herculane, a început șantierul de revitalizare a malurilor Cernei în zona centrului istoric

La Băile Herculane, a început șantierul de revitalizare a malurilor Cernei în zona centrului istoric.

Oana Chirilă este liderul Herculane Project și a anunțat începerea șantierului de revitalizare a malurilor Cernei în zona centrului istoric al stațiunii.

Proiectul prevede amenajarea cădițelor, a spațiilor verzi, finalizarea promenadei împărătesei Sissi, construirea de cabine de schimb, zone de relaxare și plajă.
„Avem vești bune de la Herculane! Am început șantierul de revitalizare a malurilor Cernei în zona centrului istoric! Amenajăm cădițele și spațiul verde, finalizăm promenada împărătesei Sissi, construim cabine de schimb, locuri de stat, o zonă de relaxare și plajă și organizăm campanii de ecologizare. Vă aducem mai aproape de natură și de apele termale pe care le îndrăgim cu toții”, a precizat Oana Chirilă pe pagina de socializare Herculane Project.

Toate intervențiile sunt reversibile și se folosesc materiale naturale precum lemn, piatră și pânze. Proiectul este co-finanțat parțial și se bazează și pe contribuția comunității. Donațiile pot fi realizate prin platforma Donorbox sau direct în contul bancar al proiectului.
Ne-am propus o amenajare reversibilă de mare anvergură, care este co-finanțată parțial, costurile de execuție fiind ridicate. De aceea ne bazăm și pe contribuția dumneavoastră! Cum ne puteți ajuta?
Chiar aici:
RO76BTRLRONCRT0421032706
La Băile Herculane, a început șantierul de revitalizare a malurilor Cernei în zona centrului istoric.
Proiectul este selectat în cadrul #RaiffeisenComunități, acceleratorul de ONG-uri în sustenabilitate, o inițiativă Raiffeisen Bank România, cu sprijinul Asociația pentru Relații Comunitare și este co-finanțat de către Ordinul Arhitecților din România cu sprijinul Fundației Regelui.
Partener principal: Primăria Băile Herculane
Parteneri: Administrația Bazinală a Apelor Române Banat, Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, Direcția pentru Cultură Caraș-Severin, OAR / Filiala Timiş, Asociația de la 4 și Fundația Archaeus.
Citește și: Herculane Project a reușit! 50.000 euro vin la Herculane!
Proiectare și execuție mobilier urban: voluntarii HerculaneProject
 Proiectare și execuție spațiu verde: Millegarden
 Execuție sistematizare teren: Teramat Construct Sistem
 Partener în execuție: Rothoblaas
 foto: Alex Muntean
Proiectul este parte a inițiativei #RaiffeisenComunități. Este susținut de Raiffeisen Bank România, Asociația pentru Relații Comunitare și Ordinul Arhitecților din România, cu sprijinul Fundației Regelui.

sursa: Herculane Project

Lasă un răspuns