Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin Romeo Dunca a premiat valorile cărășene autentice

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin Romeo Dunca a premiat valorile cărășene autentice

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin Romeo Dunca a premiat valorile cărășene autentice

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca a participat ieri, 4 iunie 2024, la Gala Laureaților ce a marcat finalul Festivalului-concurs ,,Tradiții cărășene”, pe scena din Centrul Civic al Reșiței fiind premiați câștigătorii acestei a treia ediții.

Premierea a fost urmată un regal folcloric susținut de artiști consacrați precum: Ramona Vița, Petrică Miulescu-Irimică, Dumitru Teleagă, Doriana Talpeș, Carmen Popovici-Dumbravă, Gabi Zaharia, Dana Gruescu și Adi Jurcă, alături de orchestra profesionistă „Virtuozii Semenicului” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

Citește și: Romeo Dunca: „Cărășenii își doresc dezvoltare, nu frâne și lupte politice! Facem treabă pentru cărășeni!”

“Mă bucur că am ajuns la cea de-a treia ediție a acestui festival ce impresionează prin amploarea pe care o ia, de la an la an, manifestare ce a pornit din dorința de a valorifica portul popular, meșteșugurile, tradițiile cu care ne mândrim. Țin să mulțumesc astfel tuturor participanților pentru valoarea adusă evenimentului”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca investește în drumurile județene. Povestea luptei pentru a face BINE, cu Romeo Dunca

Festivalul-concurs ,,Tradiții cărășene” s-a derulat în perioada aprilie – iunie 2024 pe 7 zone ale judeţului, marele premiu fiind adjudecat de zona Reșița, locul I a revenit zonei Caransebeș, pe poziția secundă s-au situat zonele Bozovici și Bocșa, iar pe locul III zona Cornereva.

Sursa foto: Consiliul Județean Caraș-Severin  (facebook)

(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns