Echipa României campioană la IPA Games 2024! 

Echipa României campioană la IPA Games 2024! 

Echipa României campioană la IPA Games 2024! 

Corina Moraru este polițistă de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliție de Frontieră Timișoara – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți. Polițista bănățeancă a urcat pe podium la competiția IPA Games 2024, aducând prin aportul său, aurul pentru echipa României.
În perioada 19-23 mai 2024, la Cheile-Grădiștei s-a desfășurat 𝐈𝐏𝐀 𝐆𝐀𝐌𝐄𝐒 𝟐𝟎𝟐𝟒, la care au participat 800 de concurenți, din 32 de țări.
Organizatorul este asociația internațională a polițiștilor  – IPA.

Citește și: Polițist de frontieră bănățean – campion balcanic la fitness

Proba la care a participat și Corina a fost tragere cu pistol calibru 9mm. S-a tras cu un pistol calibrul 9 mm, câte 30 de cartușe de la o distanță de 20 m. În competiția pe echipe fiecare echipă a fost formată din 3 sportivi. Armele au fost furnizate de către organizator.

Pe locul întâi pentru proba de TIR feminin a fost 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢. Aceasta le-a avut în componență pe :
* subcomisar de poliție Moraru Corina (S.T.P. F. Mehedinți – I.T.P.F. Timișoara).
* ⁠agent șef de poliție Amironesei Gabriela (I.T.P F. Iași).
* ⁠inspector de poliție Gheorghiu Ioana (I.P.J. Vrancea).

Echipa României campioană la IPA Games 2024! 

Locul al doilea a revenit echipei polițiștilor din Bulgaria. Locul trei a fost ocupat de echipa polițiștilor din Bosnia și Herțegovina.
Tot pe locul unul, pentru proba de TIR masculin, s-a clasat echipa polițiștilor din României. Locul al doilea a revenit echipei polițiștilor din Lituania. Pe locul trei s-a clasat echipa polițiștilor din Polonia.

Lasă un răspuns