Candidatul PNL la Primăria Caransebeș, Dumitru Rujan: „Vom face Caransebeșul să redevină Perla Carașului”

Candidatul PNL la Primăria Caransebeș, Dumitru Rujan: „Vom face Caransebeșul să redevină Perla Carașului”

Candidatul PNL la Primăria Caransebeș, Dumitru Rujan: „Vom face Caransebeșul să redevină Perla Carașului.” Unul dintre principalele motive pentru care a ales să candideze la Primăria Municipiului Caransebeș este nepăsarea și lipsa de viziune pentru dezvoltarea Caransebeșului.

Caransebeșenii merită mult mai mult și acest lucru trebuie să se întâmple în cel mai scurt timp.
Candidatura sa pentru funcția de primar nu este doar un demers personal ci un angajament colectiv pentru viitorul comunității caransebeșene.
„Vă invit alături de mine, să lucrăm împreună pentru o viziune comună, pentru progres și prosperitate. Fiecare voce contează, fiecare idee poate contribui la schimbarea pe care ne-o dorim.
Haideți să unim forțele și să construim, împreună o administrație deschisă, transparentă și dedicată binelui comun. Sprijinul vostru este esențial în această călătorie și vă asigur că împreună putem aduce schimbarea pozitivă de care avem nevoie.
Pe zi ce trece, din ce în ce mai mulți oameni sunt alături de echipa liberală și o susțin în alegerile locale din 9 Iunie. Oameni fără frică, oameni care își doresc schimbarea. În ciuda tuturor obstacolelor pe care le întâmpină, dorința liberalilor de a lupta pentru orașul nostru se alimentează din energia dumneavoastră. Caransebeșenii știu ce vor, caransebeșenii vor vota un primar cu ușile deschise. E timpul ca municipiul Caransebeș să devină un oraș liber. Acum sunt locuitorii orașului Caransebeș liberi?
Răspunsul este NU, nu suntem cu adevărat liberi.
De ce? Explicația este una foarte simplă: un cetățean este cu adevărat liber doar atunci când i se acordă dreptul de a avea un cuvânt de spus și când este consultat ÎNAINTE ca banul public să fie cheltuit.
Până atunci, cetățeanului doar i se dă impresia că este liber – acesta fiind ținut „captiv” de către o administrație obscură – la care trebuie să cotizeze, fără să aibă cel mai mic control sau idee despre acțiunile următoare.
Citește și: Președintele PNL Caraș Severin, Ion Marcel Vela: „Votăm echipa PNL Caraș Severin!”
Un oraș, o stradă, un parc sunt doar administrate de către primar, dar ele sunt ale cetățenilor – fapt pentru care aceștia trebuie implicați și consultați in mod activ.
Este momentul să spunem stop și să alegem o administrație liberală, transparentă, în care un cetățean este văzut ca un acționar al orașului, nu ca un donator!
Vino și tu cu noi!
Votează schimbarea! Votează poziția 1 pe buletinul de vot!” – îndeamnă alegătorii candidatul PNL, Dumitru Rujan la funcția de primar al municipiului Caransebeș. 
(Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns