Nelu Popa a dus Reșița în topul celor mai performante administrații din România

Nelu Popa a dus Reșița în topul celor mai performante administrații din România

Nelu Popa a dus Reșița în topul celor mai performante administrații din România. Datorită entuziasmului depus, Reșița se afla încă din anul 2021 în topul celor mai performante administrații din România, după Cluj Napoca și Oradea.

Pentru un primar este greu să facă performanță încă din primul mandat, respectiv din anul 2016, dar primarul din Reșița, Nelu Popa, a reușit să facă , în scurt timp. Meritul lui este că a știut să ceară din timp sfaturile unor experți buni, a adus pe lângă el profesioniști în administrație publică, și a știut „să fure” meserie de la alte administrații performante, gen Oradea și Alba Iulia. Rezultatele se văd clar. În momentul de față, Reșița este top-performer clar la absorbția de fonduri europene între reședințele de județ. 
Mai mult, administrația, prin primarul Nelu Popa este nelipsită de la evenimente organizate de camerele de comerț din România. Știți acele evenimente unde își anunță prezența mulți primari și înalți demnitari, dar în final foarte puțini participă efectiv. Ei bine, primarul Reșiței nu lipsește de la aceste evenimente și se implică activ. Mai concret, la un astfel de eveniment, Primarul Reșiței a făcut cunoștință și a început un dialog cu un mare investitor privat din România. Dintr-una într-alta, investitorul a decis că Reșița este un loc propice pentru a investi, investiție ce va schimba fața Reșiței. Deci, o sumă mai mare decât fondurile europene mobilizate asiduu și cu multă muncă, și totul se trage de la o simplă participare la un eveniment cu investitori.
Participarea la Expo Real 2023 a oferit primarului Popa o oportunitate unică de a promova regiunea și de a atrage investitori și dezvoltatori imobiliari interesați de potențialul acesteia. Într-o eră în care dezvoltarea urbană și imobiliară devin din ce în ce mai importante, județul Caraș-Severin și orașul Reșița au multe de oferit în ceea ce privește proiecte inovatoare și durabile.
Citește și: Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa: „Continuăm asfaltarea Centurii orașului”
Primarul Nelu Popa a subliniat, de asemenea, importanța învățării de la reprezentanții altor regiuni și orașe dezvoltate din Europa, prezenți la Expo Real. Schimbul de experiență și idei este esențial pentru dezvoltarea durabilă a Reșiței și a întregii regiuni. Într-o lume în continuă schimbare, inspirația din experiențele altora poate juca un rol crucial în dezvoltarea locală.
„Reșițenii își pot aduce aminte cum era Reșița în 2016 și cum este acum. Drumul pornit atunci trebuie continuat, pentru asta vă cer sprijinul. Aveți încredere în mine și în echipa LIBERALĂ. Nu o să vă dezamăgim!
Avem #Echipă, #Curaj și suntem Demni. Asta este motivul pentru care o să câștigăm!”
PE-PUBLICITATE ELECTORALĂ

Lasă un răspuns