515 persoane au participat la Bursa generală a locurilor de muncă organizată la Reșița și Caransebeș

515 persoane au participat la Bursa generală a locurilor de muncă organizată la Reșița și Caransebeș

515 persoane au participat la Bursa generală a locurilor de muncă organizată la Reșița și Caransebeș

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin a organizat Bursa generală a locurilor de muncăăn două locații. La sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița și la Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeș.
Din cei 172 de agenți economici contactați (124 la Reșița și 48 la Caransebeș), 57 au participat la Bursă (42 la Reșița și 15 la Caransebeș). Au oferit un număr de 451 locuri de muncă vacante (247 la Reșița și 268 la Caransebeș).
Locurile de muncă au fost în domenii variate, predominând cele din domeniul construcțiilor, serviciilor, confecțiilor și horeca. Persoanele cu studii superioare au avut la dispoziție locuri de muncă de inginer în diferite specializări, medic stomatolog, economist, manager de proiect și inspector ITP.

Citește și: 144 locuri de muncă oferite de 22 firme la Bursa Generală organizată de AJOFM!

Persoanele fără calificare au avut la dispoziție locuri de muncă de muncitor necalificat, operator tratare si epurare apa uzata, femeie de serviciu, încarcator descarcator, spalator vase și manipulant mărfuri.
La Bursa generală a locurilor de muncă au participat un număr de 515 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă (247 la Reșița și 268 la Caransebeș). Au fos programate pentru interviuri la sediile firmelor un număr de 65 de persoane (37 la Reșița și 28 la Caransebeș).
„Mulțumim atât agenților economici care au dat curs invitației noastre, cât și reprezentanților Centrului Militar Județean Caraș-Severin, ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Semenic”, ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița, ai reprezentanților mass-media.
Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17. Vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.” – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

Lasă un răspuns