2 ani de Școala Sufletului la Centrul de Tineret Moniom

0
7

Școala Sufletului este locul în care „predarea” îmbracă forme dintre cele mai atractive pentru copii: dialogul liber, întrebările și răspunsurile deschise, lucrul în echipă, materiale video care sintetizează tema întâlnirii, aplicatii practice, reprezentarea prin desen, jocul, învățarea experiențială, împărtășirea de experiențe de viață și altele asemenea.

Cum altfel ai putea vorbi copiilor despre sentimente negative, care definesc lipsa iubirii, precum: răutatea, mânia, invidia, gelozia, egoismul și altele asemenea? Răspunsurile vin de la participanții la cursuri, care s-au întâlnit de curând și au învățat, alături de cei mici, lecții extrem de valoroase și de practice, despre cum cum să se ferească și să gestioneze stările negative, ca cele de mai sus.


Școala Sufletului este, așadar, un timp și un spațiu al normalității, al libertății de exprimare și al creșterii pe toate planurile. În curând, Școala Sufletului împlinește 2 ani de activitate, moment în care Centrul Moniom anunță pe pagina sa de facebook pe toți cei interesați că au posibilitatea să își înscrie copiii cu vârste între 6 și 12 ani. Doar în această perioadă (până în 15 martie) doritorii se pot înscrie.


Activitățile de la #ȘcoalaSufletului sunt oferite gratuit copiilor și părinților care sunt sau devin membri activi ai comunității construite în jurul Centrului de Tineret Moniom.

Sursă text/foto: Centrul Moniom (facebook)

Lasă un răspuns